Du kan hjælpe gadebørn i Sumbawanga!

Du kan støtte Fremtid og Håbs arbejde i Sumbawanga på en række forskellige måder.

Den umiddelbare mulighed er naturligvis at blive medlem af Fremtid og Håb, men derudover kan du blive volontør eller seniorvolontør, du kan som virksomhed sponsorere arbejdet, du kan give pengegaver som engangsbeløb eller oprette gavebrev, oprette et testamente, lave lokale indsamlingsprojekter.

Du kan hjælpe gadebørn i Sumbawanga

Bliv medlem

Bliv medlem

Du kan støtte Fremtid og Håb ved at blive medlem.

Som medlem modtager du ca. fire gange årligt foreningens nyhedsblad med information og beretninger fra Fremtid og Håbs arbejde i Sumbawanga og Danmark. Et personligt medlemskab koster kr. 100,- om året. Hvis I melder jer ind som par, koster det årligt kr. 200,-.

Kontakt os, hvis du ønsker at blive medlem.

Læs tidligere nyhedsblade her (nyt vindue)…

Bliv volontør

Som volontør i Fremtid og Håb vil du opleve Tanzania på en helt særlig måde. Du kommer ikke som turist, men som én, der samtidig med oplevelserne vil gøre en indsats for gadebørnene i Sumbawanga.

Du kommer i nærkontakt med tanzaniernes hverdag. Du vil opleve fest og glæde, men du vil også møde de problemer og vanskeligheder, der er en del af mange tanzanieres liv. Du vil også møde andre udsendte, der har bosat sig i denne verdensdel for at hjælpe og arbejde blandt folket der.

Dit arbejde som volontør vil bestå i at hjælpe til på børnehjemmet og på Drop-in centeret, du har mulighed for at skræddersy dit eget ophold og byde ind med de kompetencer, du måtte have. Er du god til boldspil kan du måske arrangere en turnering, er du god til håndarbejde kan du undervise i det, er du god til at skrive kan du oprette en journalistgruppe, der kan skrive indlæg til det danske nyhedsbrev, kan du spille musik, kan du undervise i det – ja, det er kun fantasien som sætter grænser. Med den rigtige indstilling, lyst og flair for børn vil du komme til at elske dem – og de dig. Du vil få en oplevelse du aldrig vil glemme.

For at blive volontør hos Fremtid og Håb skal du være fyldt 20 år, være villig til at tage af sted i 4-5 måneder, have været engageret i en kirke og have lyst til, og mod på, at leve i en kultur, der er meget anderledes end den, du kender fra Danmark.

Volontørarbejdet starter med et 2-3 dags forberedelseskursus i Danmark. Og i de første 2 uger i Sumbawanga deltager du på et Swahilikursus. Som volontør kommer du nok til at bruge et sted mellem 20.000 og 30.000 kr. afhængig af aktuelle priser. Der skal betales flybillet, transport, visum, forsikring, vaccinationer, kursus, kost og logi samt eventuelt ferie. Der er opstart og udrejse i januar og august.

Du er altid velkommen til at kontakte Fremtid og Håbs volontørkoordinator Bente Solsø Dommert, tlf. 30280781 – eller send en e-mail på adressen: kontakt@fremtidoghaab.dk

Bliv volontør

Volontørrejse

Fremtid og Håb arrangerer ca. hvert andet år en volontørrejse til Sumbawanga. Rejsen varer to uger.

Næste rejse bliver: Torsdag den 30/1 – fredag den 14/2 2025

Udvalget er ved at lave et program for rejsen. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Per Clausen på lonesper@gmail.com

Deltagerantallet er omkring 20 deltagere. Rejsen har dels som formål at støtte og hjælpe arbejdet omkring børnehjemmene, dels at give en helt særlig Afrikaoplevelse, hvor vi kommer tæt på den tanzaniske befolkning, natur og kultur.

Følgende punkter indgår i volonrejseprogrammet

 • 15 dages volontørrejse til Tanzania, februar 2025
 • Oplev det autentiske Afrika på allernærmeste hold
 • Vær med til at gøre en forskel for gadebørnene i Tanzania
 • Få del i et tæt rejse- og arbejdsfællesskab med andre oplevelsesrejsende
 • Knyt bånd med de lokale børn og ansatte i FoH´s arbejde
 • Leg og aktiviteter med børnene på hjemmene, oplev deres hverdag
 • 2-dages vandretur ved foden af Kilimanjaro i uberørt regnskov
 • Volontørarbejde på Bethania hjemmene i Sumbawanga
 • To-dags ophold på 4* strand-lodge ved Tanganyikasøen, verdens næstdybeste sø
 • Mulighed for tilkøb af safari
 • Informationsmøde i august/september
Volontørrejse
Volontørrejse

Bliv sponsor

Bliv sponsor

EN GOD VIRKSOMHED GØR EN FORSKEL FOR ANDRE!
Social ansvarlighed er blevet et nyt værktøj i mange virksomheders kommunikation og markedsføring. Det er vigtigere end nogensinde før, at virksomheder tager et socialt ansvar, hvis de skal overleve på lang sigt.
En moderne og social ansvarlig virksomhed er med til at gøre en forskel – også for mennesker i den tredje verden. Det vækker respekt udadtil at have dette som en del af virksomhedens målsætning.

Støt Fremtid og Håb og vær med til at forandre fremtiden for børn i Tanzania.

Kontakt Fremtid og Håb på tlf. 5217 8009 – eller send en email på adressen: kontakt@fremtidoghaab.dk

Giv penge til arbejdet

GIV ET BELØB
Din støtte gør en forskel! Send din gave til arbejdet på bankkonto:
Reg. nr. 1551, konto 10320739
– eller på MobilePay til 688484

FAST GIVERTJENESTE
Hvis du ønsker at støtte Fremtid og Håb med et fast beløb, 1, 4, 6, eller 12 gange om året rækker dine penge længst, hvis de indbetales via BS (Betalingsservice). Det er gratis for dig, og vi sparer en del tid på administration.

Du kan gøre din pengegave til en sikker og konstant hjælp ved at tilmelde din gave til PBS-ordningen. Hvis du ønsker skattefradrag for din gave, indberetter vi det automatisk til  Skat.

GAVEBREV
Hvis du tegner et gavebrev til Fremtid og Håb, er du med til at sikre, at vi bedre kan planlægge udviklingen af børnehjemmene, fordi vi på forhånd kender den kommende tids indtægter. Samtidig giver gavebrevet dig et fuldt skattefradrag.

Du kan tegne et gavebrev på et fast årligt beløb, eller du kan tegne dig for en fast procentdel af din skattepligtige indkomst. Begge ordninger er over en tiårig periode. Når du kombinerer gavebrevet med Betalingsservice, vil alle indbetalinger fremover foregå automatisk via dit pengeinstitut.

Kontakt os og få mere at vide…

Giv penge til arbejdet

Testamente

Testamente

Testamentariske gaver kan forandre tilværelsen for hundredevis af afrikanske børn. Du kan give livet videre.

Det er muligt at oprette et testamente til fordel for Fremtid og Håb. Med et testamente kan du sikre, at dine ejendele og formue fordeles sådan, som du ønsker det. Du har selvfølgelig fuld råderet over alt, du ejer, så længe du lever.

FREMTID OG HÅB TILBYDER GRATIS JURIDISK BISTAND
Fremtid og Håb hjælper gerne med at oprette et testamente. Vi anbefaler, at det sker i samarbejde med en advokat, så alt bliver noteret korrekt. Vi tilbyder at afholde udgifterne til dette. Fremtid og Håb er fritaget for boafgift, og testamentariske gaver går derfor ubeskåret til Fremtid og Håbs arbejde. Send en mail til kontakt@fremtidoghaab.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker oprette et testamente.

GRATIS OPRETTELSE AF TESTAMENTE VIA ‘DOKUMENT 24’
Fremtid og Håb har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed ‘Dokument24’, som betyder, at det er gratis for både dig og Fremtid og Håb at oprette et testamente, når det sker gennem ‘Dokument24’.

Se mere her (nyt vindue)…

Lokalt indsamlingsprojekt

GØR FREMTID OG HÅB TIL JERES LOKALE INDSAMLINGSPROJEKT
Der er flere kirker og sogne, der har Fremtid og Håb som et fast punkt på deres årlige indsamlinger. Nogle sætter f. eks. et halvt eller et helt år af til et konkret indsamlingsprojekt til Fremtid og Håb. I forbindelse med et sådan indsamlingsprojekt kan der arrangeres foredrags- og informationsaftener, udstillinger og specielle indsamlingsarrangementer.

Det er oplagt at inddrage børn i et støtteprojekt til gadebørn i Sumbawanga. Formålet er naturligvis også at skabe kendskab til de børn og unge i verden, der ikke har det så godt som her i Danmark.

Kontakt os for idéer til et indsamlingsprojekt i jeres organisation, menighed eller forening.

Lokalt indsamlingsprojekt